Χωρίς κατηγορία

Ένας χρόνος my blissfood & το πρώτο μου giveaway

20 Οκτωβρίου 2014
Για αυτή την ανάρτηση σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα τι θέλω να γράψω. Όχι όμως τόσο πολύ καιρό όσο μου πήρε να αποφασίσω να φτιάξω αυτό το blog.
Από την πρώτη σκέψη του “βρε μπας και…”, μέχρι την πρώτη δημοσίευση πέρασαν περίπου έξι μήνες και πάρα πολύ σπρώξιμο από τον Κώστα που έχει τεράστια υπομονή μαζί μου, και με υποστηρίζει σε οτιδήποτε θέλω να δοκιμάσω πάντα (άγιος). Ντρεπόμουν τόσο πολύ, που όλο το ανέβαλα.
Από εκείνη τη μέρα, της πρώτης δημοσίευσης μέχρι σήμερα, πέρασε ένας χρόνος.
Ένα χρόνο, 91 δημοσιεύσεις, 103 συνταγές και 4 επιπλέον κιλά μετά, είμαι ακόμα εδώ, με πολύ λιγότερη ντροπή και πολύ περισσότερη όρεξη. Όρεξη για να δοκιμάσω περισσότερες καινούργιες συνταγές, όρεξη για να ανακαλύψω περισσότερες παλιές οικογενειακές συνταγές (η αδυναμία μου), όρεξη για να μάθω όσο περισσότερα πράγματα για τη φωτογραφία μπορώ, και κυρίως, όρεξη για να γνωρίσω ακόμα περισσότερους ανθρώπους με την ίδια όρεξη με μένα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να γνωρίσω μέσω του blogging τόσους πολλούς ανθρώπους! Και μπορεί για τον περισσότερο κόσμο να μη θεωρείται ως γνωριμία ένας διάλογος με αφορμή μια ανάρτηση στο blog κάποιου, ή έστω η ανταλλαγή emails, αλλά στην εποχή που τα social media είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, για μένα είναι. Γιατί έχω μάθει τις προτιμήσεις, τα γούστα, το στυλ τόσων ανθρώπων, που είμαι σίγουρη ότι στον πρώτο κοινό καφέ θα ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια! Και γιατί όταν ξεκινάς να απαντάς ένα mail λύνοντας μια απορία για κάποια συνταγή, και καταλήγεις να λες και να ακούς τα προβλήματα κάποιου που μέχρι χθες δεν ήξερες, ε, αυτό είναι κάτι…

 

Αυτό τον ένα χρόνο έμαθα πολλά καινούργια πράγματα για τη μαγειρική, τη φωτογραφία, μέχρι και κάτι λίγα για τις γλώσσες προγραμματισμού! Έμαθα όμως και πράγματα για τον εαυτό μου. Το κυριότερο εκ των οποίων είναι το πόσο πολύ μου αρέσει να γράφω. Και όταν ανακαλύπτω ότι αρέσει και σε άλλους αυτό που έχω γράψει, χαίρομαι πολύ! Έμαθα όμως και για εσάς. Ποιες γεύσεις σας αρέσουν, ποια γλυκά προτιμάτε, ποια φαγητά σας βρίσκουν τελείως αδιάφορους… Δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι οκτώ στις δέκα δημοφιλέστερες αναρτήσεις του blog αυτό το χρόνο είναι συνταγές για γλυκά, με πρώτη και καλύτερη τη συνταγή για τα πιο εύκολα σοκολατάκια, αλλά και πολλά κέικ, όπως αυτό με την κρέμα λεμόνι και το διαφορετικό tres leche, και τα αγαπημένα μου μπισκότα με μπανάνα και βρώμη.
Γι’ αυτό και εγώ σκέφτηκα και ξανασκέφτηκα πολύ πώς να σας ευχαριστήσω. Και το βρήκα μετά από πολλές βόλτες και επισκέψεις σε καταστήματα.
Τα δωράκια τα διάλεξα ένα-ένα και είναι ό,τι χρειάζεστε για τα δικά σας ψησίματα και φουρνίσματα για κεκάκια και μπισκότα! Έχω πάρει απόφαση ότι ο επόμενος χρόνος του myblissfood θα αφιερωθεί στο να βάλει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί στην κουζίνα, να φτιάξουν σπιτικά γλυκά, να μαγειρέψουν γρήγορα αλλά πάντα νόστιμα φαγητά!
Κι επειδή τα απαραίτητα ίσως και να τα έχετε οι περισσότεροι, αποφάσισα να σας πάρω γκατζετάκια που θα ομορφύνουν την κουζίνα σας, αλλά και θα κάνουν τις δημιουργίες σας πιο εύκολες και εμφανίσιμες!

 

Ξεκίνησα φυσικά με ένα σετ δοσομετρικές κούπες, κυρίως γιατί συναντώ πολύ συχνά την ερώτηση “πόσο είναι μία κούπα ζάχαρη;” , σε ένα πολύ γλυκό και αγαπησιάρικο σχέδιο!

 

Φυσικά μία σπάτουλα σιλικόνης γιατί έχω διαπιστώσει ότι λείπει από πολλές κουζίνες, κι εγώ δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό, όταν έχω τρεις σε πρώτη ζήτηση!

 

Όμορφα, όμορφα, όμορφα χαρτάκια-θήκες για muffins για τα πιο όμορφα, όμορφα, όμορφα κεκάκια!

 

Τα πιο αγαπημένα μου από όλα είναι αυτά τα κουπ-πατ για μπισκότα, γιατί σίγουρα έχετε καρδούλες και αστεράκια, ίσως και ζωάκια, αλλά πάω στοίχημα ότι σετ φλιτζάνι-τσαγιέρα-cupcake δεν έχει κανείς! Μου άρεσαν τόσο πολύ που παραλίγο να τα κρατήσω για τον εαυτό μου!
Και τέλος, ένα όμορφο μεταλλικό κουτάκι, για να διατηρείτε φρέσκα τα κεκάκια και τα μπισκοτάκια σας. Αν δεν το ξέρατε μέχρι τώρα, σας ενημερώνω ότι έχω τρέλα με τα μεταλλικά κουτιά, και γι’ αυτό ήθελα όποιος πάρει αυτό το δωράκι, να πάρει έστω και λίγη από αυτή την τρέλα μαζί του!
Αυτά είναι τα δωράκια μου για εσάς, ελπίζω να σας αρέσουν, γιατί είναι διαλεγμένα με πολλή πολλή αγάπη, και έχουν όλα κάτι από μένα και τη φιλοσοφία του myblissfood. Είναι το μικρό μου ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέτετε για να διαβάζετε τις συνταγές και τις φλυαρίες μου. Θα συνεχίσω να τις μοιράζομαι και τον επόμενο χρόνο (ναι, σας απειλώ), και θα περιμένω πάντα τα mail και τα μηνύματά σας στο facebook, για να συζητάμε για μαγειρική και όχι μόνο!
Για να δηλώσετε συμμετοχή αρκεί να μου αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, ή στο αντίστοιχο post στη σελίδα του myblissfood στο facebook, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, λέγοντάς μου ποια ήταν η δική σας αγαπημένη ανάρτηση, και τι άλλο θα θέλατε να δείτε στο blog.
Μην ξεχάσετε να μου πείτε και το όνομά σας, καθώς και να μου δώσετε ένα mail επικοινωνίας. Ο   νικητής θα προκύψει μετά από κλήρωση, και θα ανακοινωθεί εδώ, την Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου.
*η αποστολή του δώρου μπορεί να γίνει μόνο εντός Ελλάδος.

You Might Also Like

70 Comments

  • Reply Notoula 20 Οκτωβρίου 2014 at 08:03

    Καλημέρα! Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσει το μπλογκοσπιτάκι σου! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις, τόσο φιλικός. Αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζεις τις συνταγές σου, τις κάνεις να δείχνουν τόσο εύκολες! Το σημαντικότερο είναι αυτό που έγραψες. Να μπει περισσότερος κόσμος στις κουζίνες, π.χ τρελαίνομαι όταν μου λένε ότι δεν έχουν χρόνο να φτιάξουν ένα κέικ. Λάτρεψα την ανάρτησή σου με το Party και ζήλεψα πολύ την τούρτα του Mickey! H μηλοπίτα σου μας ξελόγιασε και έχω βάλει το μάτι τα μπισκότα με μπανάνα και βρώμη, αλλά και τα τυροπιτάκια της γιαγιάς σου! Πολλά πολλά φιλιά!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:17

      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Γιώτα μου, η χαρά που πήρα όταν μου έγραψες ότι έφτιαξες τη μηλόπιτα και σας άρεσε, ήταν απερίγραπτη!

  • Reply Ξανθή 20 Οκτωβρίου 2014 at 08:11

    Καλή συνέχεια Χρύσα με πολλές πολλές ιδέες και αναρτήσεις!!
    Θέλω να φτιάξω αυτό το ρυζόγαλο με το άρωμα πορτοκαλιού τις επόμενες μέρες!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:18

      Ευχαριστώ πολύ Ξανθή! Το ρυζόγαλο είναι και από τα δικά μου αγαπημένα!

  • Reply Ελπίδα 20 Οκτωβρίου 2014 at 08:29

    χρονια πολλα και νόστιμα στο σπιτακι σου Χρυσα μου!! Δεν ξερω ποια συνταγη να πρωτοδιαλεξω… Οι μακαροναδες σου σιγουρα και οτι εχει σοκολατα!! Μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις κι ο τροπος που μαγειρευεις. Πολλα πολλα φιλια Χρυσα μου!!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:19

      Μακαρονάδες και σοκολάτα, ε; Ε, εσύ είσαι δικιά μου, τελείωσε!
      Ευχαριστώ πολύ Ελπίδα!

  • Reply Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2014 at 08:34

    Να τα εκατοστήσει το blogακι σου. Καλές μαγειρικές δημιουργίες.
    amaliasy@yahoo.gr

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:19

      Σε ευχαριστώ πολύ!

  • Reply kikitchen and the chef 20 Οκτωβρίου 2014 at 08:49

    Γεια σου Χρυσα!!!!!
    Χρονια πολλα στο καλογουστο,ομορφο,δημιουργικο,εμπνευσμενο,καλογραμμένο blissfoodaki σου!!!
    Συμφωνω σε ολα αυτα τα ωραια που μας ειπες για το μπλογκ σου,για την αποφαση σου,για τους μπλογκοφιλους,ειναι λες και μπηκες στο μυαλο μου!!!!
    Μεσα απο την καρδια μου μπλογκοφιλη μου σου ευχομαι παντα να κανεις πραγματα που "το λεει η καρδια σου"!!!!
    αααα και για να μην ξεχνιομαστε….τελεια τα δωρακια σου ελπιζω να τα τυχω,αχαχαχαχ!!!!
    φιλια πολλα!!!!!!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:20

      Να'σαι καλά Κική μου! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δωράκια!

  • Reply Kitchen Stories 20 Οκτωβρίου 2014 at 11:56

    Καλή συνέχεια και πάντα, με τη φρεσκάδα και τις εμπνεύσεις σου, να πορευόμαστε… ανοδικά!

    * Η πιο αγαπημένη μου ανάρτηση στο blog σου είναι αυτή εδώ! 😛

    Φιλιά!
    Ζ.

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:21

      Ανοδικά, ε; Ευχαριστώ πολύ Ζαμπία μου, η υποστήριξή σου από την αρχή ήταν και είναι σημαντική για μένα!

  • Reply peps 20 Οκτωβρίου 2014 at 12:01

    Χρόνια πολλά για το μπλογκ σου Χρύσα!!!
    Καλή συνέχεια με πολλές νόστιμες δημιουργίες!!!

    Φιλιά!!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:22

      Σε ευχαριστώ πολύ Πέπη μου! Να'σαι καλά!

  • Reply - spoonstories- 20 Οκτωβρίου 2014 at 12:23

    Να τα χιλιάσεις Χρύσα μου!Καλή συνέχεια σε νοστιμιές και ιδέες!
    Έχεις κάνει πολλά και νόστιμα. Ένα που ξεχώρισα είναι το Ρολλάκια με φύλλο κρούστας γεμιστά με κασέρι και σαλάμι αέρος. Τώρα τι θα ήθελα να δω σε συνέχεια? Ότι αγαπάς και σου αρέσει! Ότι και να κάνεις το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!
    Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα^^

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:23

      Τα ρολλάκια… χμμμ… πολύ καλή επιλογή Λίλια! Από τα αγαπημένα μου ορεκτικά!
      Σε ευχαριστώ πολύ!

  • Reply Dimitra Decorasylum 20 Οκτωβρίου 2014 at 13:07

    Χρύσα να τα εκατοστήσει το ιστολόγιό σου και πάντα να είναι ένα κομμάτι της ζωής σου που σε γεμίζει με χαρά!
    Πολύ όμορφα τα δώρα που επέλεξες & καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού σου!
    Καλό απόγευμα & καλή εβδομάδα να έχεις 🙂

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:23

      Σε ευχαριστώ Δήμητρα!! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δωράκια!

  • Reply Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2014 at 13:18

    Χρύσα χρόνια πολλά και να κάνεις ακόμα πιο πολλά δημιουργικά πράγματα τον επόμενο χρόνο!
    Τα πιτσιρίκια μας ξετρελλάθηκαν με τα τυροπιτάκια κουρού της γιαγιάς σου και κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω την τούρτα καρπούζι…Όλγα

    olga.plou73@gmail.com

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:25

      Όλγα μου σε ευχαριστώ πολύ! Τα τυροπιτάκια αυτά είναι κομμάτι της οικογενειακής μου παράδοσης, και γι'αυτό χαίρομαι διπλά που σας άρεσαν!

  • Reply Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2014 at 13:22

    Να μας ζησει το μπλογκ!! Μπορω να δηλωσω συμμετοχη για να κερδισω ενα ταψι μαγειρεμενο φαγητο αντι για δωρο??

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:26

      Ευχαριστώ! Άμα μου έλεγες και ποιος/ποια είσαι, θα μπορούσα να σου απαντήσω ευκολότερα 😉

  • Reply Χρυσαυγή 20 Οκτωβρίου 2014 at 14:24

    Ναι, μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και θεωρώ ότι έχεις σαν άνθρωπος το χιούμορ που μου αρέσει.
    Ναι, οι συνταγές σου είναι απλές, νοστιμες και σύγχρονες! Είναι τέλειες!

    Οι αγαπημένες μου είναι η τούρτα καρπουζι που με εντυπωσίασε πολύ και τα τελευταια κινέζικά σου dumplings!!!

    Χρύσα μου σου εύχομαι να έχεις για πολλά χρόνια αυτή την όρεξη που έχεις τώρα και το μπόγκ σου να είναι τόσο ποιοτικό και χαρούμενο για πάντα!!!

    Να είσαι πάντα καλά!!!
    Τα δώρα είναι "Χρύσα" ! Τέρμα!!! Πολύ όμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:29

      Το ξέρεις ότι σε αυτόν τον καφέ που αναφέρομαι είσαι από τις πρώτες που είναι στο τραπέζι, έτσι; Και βέβαια το ξέρεις!
      Σε ευχαριστώ Χρυσαυγή για τα γλυκά σου λόγια, όχι μόνο σήμερα, αλλά και πάντα!
      Και χαίρομαι πολύ που κατάλαβες πόσο "Χρύσα" είναι τα δωράκια… Με έχεις καταλάβει!

  • Reply evi@thehealthycook 20 Οκτωβρίου 2014 at 14:51

    Χρύσα μου εύχομαι το my blissfood να είναι για πολλά χρόνια κοντά μας και να ομορφαίνει τις μέρες μου με τις νόστιμες συνταγές σου και τη δροσερή γραφή σου!! χρόνια πολλά!!
    σε φιλώ!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:31

      Ευχαριστώ πολύ Εύη μου! Θα προσπαθώ πάντα να ομορφαίνω τις μέρες σας (κι άλλη απειλή…χιχι)!!!

  • Reply ΕΛΕΝΑ 20 Οκτωβρίου 2014 at 15:03

    Εμείς πάντως Χρύσα μου νοιώθουμε ότι είσαι το παρεάκι μας για πολύ περισσότερο από 1 χρόνο!!
    Εύχομαι να τα χιλιάσει το μπλογκοσπιτάκι σου και να είναι πάντα γεμάτο από ευωδιές, νοστιμιές και όμορφες αναρτήσεις.
    Θα σου πω ευχαρίστως ποια ήταν η δικιά μου αγαπημένη ανάρτηση, τα σοκολατάκια με λιμοντσέλο.
    Οχι μόνο τα έχω φτιάξει 3 φορές μέχρι τώρα, αλλά τους έκανα και μια παραλλαγή αντικαθιστώντας το λιμοντσέλο με khalua και την λευκή σοκολάτα με κουβερτούρα πραλίνας και προέκυψαν απίστευτα νόστιμα σοκολατάκια, που περιμένω πως και πως να έρθουν πιο …. εορταστικές μέρες για να τα ποστάρω.
    Καλή συνέχεια σου εύχομαι!
    Φιλάκια!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:33

      Ουάου! Το να παίρνεις εσύ μια δικιά μου συνταγή, να τη φτιάχνεις 3 φορές και να την εξελίσσεις, είναι για μένα κάτι που πριν από ένα χρόνο δεν θα το φανταζόμουν με τίποτα!
      Σε ευχαριστώ πολύ Έλενα!

  • Reply Stella Christomoglou 20 Οκτωβρίου 2014 at 15:04

    Χρύσα μου εύχομαι χρόνια πολλά στο blogοσπιτάκι σου να είναι πάντα γεμάτο με φίλους, χαρά και πολλές, πολλές νόστιμες συνταγές!!!
    Τα δωράκια σου είναι ένα κι ένα, ξεχώρισα όμως τα κουπ πατ τσαγιέρα, φλυτζάνι, ζαχαριέρα και το μεταλλικό κουτί!!!! (αν και έχω πάρα πολλά κουπ πατ, αυτά μου ξέφυγαν!! χαχαχα)
    Φιλάκια!!!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:35

      Σε ευχαριστώ πολύ Στέλλα! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δώρα, τα κουπ πατ μου φάνηκαν ιδιαίτερα και πολύ πρωτότυπα, γι'αυτό τα διάλεξα!

  • Reply Elenis Cooking 20 Οκτωβρίου 2014 at 15:59

    Χρόνια πολλά Χρύσα μου στο μπλογκοσπιτάκι σου, εύχομαι να τα εκατοστήσει!!!Να είσαι πάντα καλά, να συνεχίσεις με το ίδιο κέφι & μεράκι να μας χαρίζεις τις πεντανόστιμες δημιουργίες σου και ειλικρινά χαίρομαι πολύ που είσαι στη παρέα μας ! Η δική μου αγαπημένη ανάρτηση είναι τα μπισκοτάκια με μπανάνα & βρώμη, τα έχω φτιάξει 3 φορές μέχρι τώρα!
    Φιλιά πολλά!!!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:36

      Ευχαριστώ Ελενάκι μου! Κι εγώ χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας, περνάω πολύ καλά εδώ! Τα μπισκότα αυτά είναι και τα αγαπημένα του μικρού μου!

  • Reply Penelope 20 Οκτωβρίου 2014 at 16:13

    Και σε πολλά-πολλά χρόνια ακόμη, σου εύχομαι Χρύσα μου.
    Με υγεία, δύναμη και φαντασία για ακόμη πιο νόστιμες δημιουργίες!!!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:37

      Σε ευχαριστώ πολύ Πηνελόπη μου! να είσαι καλά!

  • Reply Ερμιόνη 20 Οκτωβρίου 2014 at 19:57

    Ακόμα θυμάμαι το μήνυμα που μου είχες στείλει και μου έλεγες ότι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου blog.
    Διαβάζοντας τη σημερινή σου ανάρτηση συγκινούμαι 🙂
    Γιατί πραγματικά μέσα σε έναν χρόνο βρήκες την ταυτότητά σου, ενώ παράλληλα εξελίχτηκες. Στο γράψιμο, στη φωτογραφία, παντού!
    Χρόνια πολλά αγαπημένο blog λοιπόν!
    Εύχομαι ο επόμενος χρόνος να είναι ακόμα πιο δημιουργικός!
    Πολλά φιλιά!

    • Reply Χρύσα 20 Οκτωβρίου 2014 at 20:42

      Το θυμάσαι, ε; Τώρα συγκινούμαι εγώ… Η απάντησή σου στο μήνυμα αυτό ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα τελικά να ξεκινήσω… Ελπίζω να μπορέσω να σου πω κι από κοντά κάποτε πόσο πολύ σε ευχαριστώ γι'αυτό!
      Προς το παρόν σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια Ερμιόνη μου!

  • Reply Matina 20 Οκτωβρίου 2014 at 21:27

    Να τα εκατοστήσεις! Να συνεχίσεις να μας δείχνεις τόσο ωραίες συνταγές!
    Η αγαπημένη μου είναι η τούρτα καρπούζι, γιατί πραγματικά δεν έχω δει κάτι ανάλογο! Πολύ έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα!
    Θα ήθελα να βλέπω πιο πολλά πράγματα σχετικά με ζύμες.
    Φιλιά, Ματίνα

    • Reply Χρύσα 21 Οκτωβρίου 2014 at 19:09

      Ευχαριστώ πολύ Ματίνα, το καρπούζι ήταν και από τις δικές μου αγαπημένες συνταγές!
      Θέλω ούτως ή άλλως να ασχοληθώ πιο πολύ με τις πάσης φύσεως ζυμες, οποτε θα δείτε σίγουρα στο μέλλον περισσότερες!

  • Reply mookies 21 Οκτωβρίου 2014 at 00:04

    Χρόνια πολλά στο όμορφο blog σου Χρύσα, σβήσατε κεράκι;
    Σου εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά και δημιουργικά χρόνια με πολλές νόστιμες συνταγές
    και όμορφες φωτογραφίες! Keep blogging!
    Φιλιά

    • Reply Χρύσα 21 Οκτωβρίου 2014 at 19:11

      Ευχαριστώ πολυ Μίνα! Ναι, ναι, το σβήσαμε…
      Θα ακολουθήσω την προτροπή σου και θα συνεχίσω σίγουρα, και με περισσότερη ακόμα όρεξη!

  • Reply AgapameAnDolmas 21 Οκτωβρίου 2014 at 07:08

    νατα εκατοστησεις χρυσα!!!! παντα επιτυχίες και δημιουργηκοτητα σου ευχομαι!!! σε παρακολουθω αρκετο καιρο και ενθουσιαζομαι με τις συνταγες σου που ειναι απλες!!! αυτη που μου εριξε το σαγονι παντως ηταν η τουρτα καρπουζι!!η εμφανιση της ολα τα λεφτα!!! τα ζουζουνιστικα κουπ πατ μου γυαλισαν το ματι!! οντως πρωτοτυπα απ τα συνηθισμένα με ζωα καρδιες !!!

    • Reply Χρύσα 21 Οκτωβρίου 2014 at 19:15

      Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου, η απλότητα είναι αυτό που κυνηγαμε συνήθως, λογω καθημερινότητας… Το καρπούζι κι εσυ, ε; Χεχε, πόυ χαίρομαι!

  • Reply Dimitra 21 Οκτωβρίου 2014 at 13:17

    Χρύσα εύχομαι χρόνια πολλά στο πολύ ζεστό μπλογκοσπιτάκι σου!!! Σε γνώρισα πολύ πρόσφατα (μέσω της Ζαμπίας) αλλά με κέρδισες αμέσως. Οι απλές αλλά συγχρόνως ιδιαίτερες συνταγές σου, το χιούμορ και φυσικά η αμεσότητά σου.
    Αγαπημένες μου συνταγές φυσικά τα τυροπιτάκια κουρού, τα κογχύλια με κιμά και το κολασμένο σοκολατένιο κέικ!!!
    Είμαι καλυμμένη με τις κατηγορίες που έχεις ήδη. Αν έφτιαχνες και μία "γρήγορα ή εύκολα" θα μου έλυνες τα χέρια:))) χα χα χα
    Αυτό που λατρεύω βέβαια να βλέπω σε food blogs αλλά ξέρω πως είναι χρονοβόρο, είναι φωτογραφίες από τη διαδικασία μαγειρέματος. Επειδή είμαι τραγική μαγείρισσα και αισθάνομαι ανασφάλεια στην κουζίνα, με βοηθάει πολύ να βλέπω τη διαδικασία:)
    Τα δωράκια σου είναι φανταστικά!!! Δηλώνω απόλυτα συμμετοχή!!!
    Δήμητρα dimitranik@hotmail.com

  • Reply Χρύσα 21 Οκτωβρίου 2014 at 19:20

    Δημητρούλα μου, καινούργια αγαπημένη φίλη μου, για σένα προσφέρω και απευθείας σύνδεση με Skype άμα θες, να σου δίνω οδηγίες επι τόπου! Μακάρι να προλάβαινα να κάνω step by step φωτογραφήσεις, αλλά προς το παρόν είναι σχεδόν αδύνατον…
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι ειλικρινά να τα πούμε κάποτε κι από κοντά!

  • Reply sundayspoon 22 Οκτωβρίου 2014 at 11:28

    Χρύσα μου, εύχομαι το μπλογκοσπιτάκι σου να είναι πάντα δημιουργικό και να μας χαρίζει όμορφες συνταγές που τέρπουν και γευστικά και εμφανισιακά! Να συνεχίσεις να έχεις τόση όρεξη και κέφι όπως τώρα!
    Τα δωράκια είναι τόσο μα τόσο υπέροχα!!!! Ξετρελάθηκα!!!
    Όσο για τις συνταγές σου, δηλώνω λάτρης της καρπουζοτουρτίτσας! Τέλεια εμφάνιση και πολύ ωραία γεύση!
    Πολλά φιλιά και ευχαριστούμε για το ωραίο giveaway!

    • Reply Χρύσα 22 Οκτωβρίου 2014 at 16:03

      Να' σαι καλά Αναστασία μου! Ευχαριστώ για τις γλυκές ευχές και τα όμορφα λόγια σου!
      Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δωράκια!

  • Reply Silena 22 Οκτωβρίου 2014 at 23:51

    Να τα εκατοστήσει το μπλογκοσπιτάκι σου Χρύσα μου!!! Πολλές και νόστιμες δημιουργίες!!!
    Καλό βράδυ και φιλιά!

    • Reply Χρύσα 23 Οκτωβρίου 2014 at 16:25

      Σε ευχαριστώ πολύ Σιλένα μου! Να'σαι καλά!

  • Reply Μarion, 23 Οκτωβρίου 2014 at 06:33

    Χρόνια πολλά στο blog σου κοριτσάκι, να κάνεις πάντα όμορφα & νόστιμα πράγματα.
    Ο πρώτος χρόνος ήταν δημιουργικός κι εύχομαι τα επόμενα να είναι ακόμα πιο πολύ δημιουργικά και με νέες ιδέες.

    Ωραία τα δωράκια σου, με γούστο 🙂

    Φιλιά πολλά

    • Reply Χρύσα 23 Οκτωβρίου 2014 at 16:27

      Ευχαριστώ πολύ Μάριον! Θέλω κι εγώ να συνεχίσω πολυ δημιουργικά!

  • Reply Tante Kiki 23 Οκτωβρίου 2014 at 15:24

    Χρόνια πολλά για το μπλογκοσπιτάκι σου Χρύσα μου (έστω και καθυστερημένα με τα τρελλά τρεχάματα που έχω για μερικές εβδομάδες και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου). Να είσαι πάντα καλά, γερή, δυνατή και δημιουργική. Κεφάτη να μας φτιάχνεις λιχουδιές και μας κάνεις χαρούμενες με τις υπέροχες αναρτήσεις και φωτογραφίες σου!
    Τα δωράκια πανέμορφα!
    Φιλιά!

  • Reply Χρύσα 23 Οκτωβρίου 2014 at 16:28

    Σε ευχαριστώ Κικη! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δωράκια μου!

  • Reply Ανώνυμος 24 Οκτωβρίου 2014 at 12:10

    Χρόνια πολλά!!!!! Να τα εκατοστήσει το blog σου!!!! Και οι συνταγές σου απλά τέλειες!!!!!!
    g_pagoulidou@yahoo.gr

    • Reply Χρύσα 24 Οκτωβρίου 2014 at 19:42

      Ευχαριστώ πολυ! Χαίρομαι πολυ που σου αρέσουν οι συνταγές!

  • Reply thegreenmixer.com 24 Οκτωβρίου 2014 at 13:09

    Χρόνια πολλά, ότι καλύτερο και πάντα να έχεις διάθεση να φτιάχνεις όμορφα φαγητο-γλυκάκια.

    • Reply Χρύσα 24 Οκτωβρίου 2014 at 19:48

      Να' σαι καλά κορίτσι! Καλώς ήρθες!

  • Reply ShareYourLikes 24 Οκτωβρίου 2014 at 14:26

    Χρύσα, κοίτα που σε "γνωρίζω" στα πρώτα γενέθλια του blogoσπιτιού σου! Να κι άλλα καλά του blogging! 😉 Να τα blogo-εκατοστήσεις δημιουργικά και με πολυκοσμία θα σου ευχηθώ.
    Όσο σεργιάνιζα στις αναρτήσεις σου, ένα μεγαλύτερο κλικ μου έκανε το παγωτό καραμέλα. Να σημειωθεί ότι γράφω, ενώ το χαλάζι πέφτει στο παράθυρό μου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι η ιδανική στιγμή για παγωτό. ΑΛΛΑ να, που αυτό με κέρδισε! :)) Ξεροκατάπια. :))))
    Tα δωράκια σου φανταστικά και θα χαρώ πολύ αν κερδίσω! Άσε που αυτό το σχέδιο στο μεταλλικό κουτί το έχω σε τσάντα!!! :)))
    Θα σε επισκέπτομαι 😉 Τα φιλιά μου
    Σοφία

    • Reply Χρύσα 24 Οκτωβρίου 2014 at 19:54

      Καταρχήν καλώς ήρθες Σοφια!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Το παγωτό καραμέλα ε;;; Πωπω τι μου θύμησες… Εντάξει, αν το σκεφτούμε με κανένα ζεστό κέικ ή brownie, μια χαρά είναι για χειμώνα!
      Λες να πας σετ το κουτί με την τσάντα;;; 😉
      Φιλιά πολλά!

  • Reply Ανώνυμος 24 Οκτωβρίου 2014 at 15:19

    Χρόνια πολλά!!!
    Τάρτα σοκολάτας!!!!
    Χρήστος chrisarikenas@yahoo.gr

    • Reply Χρύσα 24 Οκτωβρίου 2014 at 20:00

      Ευχαριστώ Χρήστο!
      Και επιλογή 😉

  • Reply maria 26 Οκτωβρίου 2014 at 10:48

    χρονια χρονια πολλα γεματα δωρα και πολλα γλυκα! τι να πρωτοπω για ποια αναρτηση. Καθως εχουμε παρα πολλα αχλαδια κολλησα στο pear butter! ελπιζω ναμε τυχερη! καλη συνεχεια σου ευχομαι maria beautyharmonyspa@yahoo.gr

    • Reply Χρύσα 26 Οκτωβρίου 2014 at 16:12

      Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία! Πολύ καλή επιλογή, είναι ό,τι πρέπει για όταν έχεις πολλά αχλάδια!

  • Reply kiki 26 Οκτωβρίου 2014 at 12:38

    Είσαι ΚΙΟΛΑΣ ένα χρόνο μπλόγκερ;;; Δεν είχα πάρει χαμπάρι μέχρι πρόσφατα! Πολύχρονο λοιπόν το μπλογκ σου!

    • Reply Χρύσα 26 Οκτωβρίου 2014 at 16:12

      Είμαι κιόλας τόσο Κική! Σε ευχαριστώ πολύ!

  • Reply Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2014 at 17:48

    Χρόνια Πολλά κι από 'μένα για το "my blissfood". Χρύσα συγχαρητήρια για την τόσο επιμελή κι ευχάριστη παρουσίαση!!!!! να χιλιάσεις τις αναρτήσεις με τις καταπληκτικές συνταγές, τα μυστικά και συμβουλές… Δεν σου κρύβω ότι χαλαρώνω πιο πολύ με το να διαβάζω τις συνταγές σου παρά με το να μαγειρεύω. Παρόλ'αυτά έφτιαξα το pear butter το οποίο όπως λες κι εσύ κουταλίζω και σήμερα το ρυζόγαλο το οποίο φαγώθηκε ήδη. Ξεχωρίζω επίσης τα μυστικά για τους τηγανητούς κεφτέδες, τα τυροπιτάκια κουρού και το σοκολατένιο κέικ με καρύδα. Θα ήθελα πολύ να δω προτάσεις για Χριστουγεννιάτικο μπουφέ. Συνέχισε έτσι 🙂 πολλά φιλιά 'Ασπα (aspasia_maria_dragona@yahoo.gr)

    • Reply Χρύσα 26 Οκτωβρίου 2014 at 22:17

      Ασπάκι σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Πάρε τα μυστικά και τις συμβουλές και δοκίμασε να χαλαρώσεις μαγειρεύοντας! Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει τελικά!
      Εννοείται ότι θα υπάρξουν πολλές χριστουγεννιάτικες προτάσεις!

  • Reply Ανώνυμος 27 Οκτωβρίου 2014 at 07:45

    Χρόνια πολλά κι από εμένα, λοιπόν, με άπειρες συνταγές για πολλά αλμυρά και γλυκά φαγητά! Εύχομαι να είσαι πάντα δημιουργική! Να χαίρεσαι το blog σου και την οικογένειά σου φυσικά! Είμαι σίγουρη ότι και οι επόμενες αναρτήσεις σου θα είναι το ίδιο ή και περισσότερο εύκολες και νόστιμες!
    Ανυπομονώ…
    Φιλιά πολλά, Κατερίνα (k.kakani@yahoo.gr)

    • Reply Χρύσα 28 Οκτωβρίου 2014 at 09:30

      Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα! Πάντα με εύκολες και νόστιμες συνταγές θα τα λέμε!

  • Reply kathycallie 27 Οκτωβρίου 2014 at 14:51

    Χρύσα, χαίρομαι που σε βρίσκω αν και ένα χρόνο μετά! Υπέροχο το blog σου! Χρόνια του πολλά και δημιουργικά γεμάτα γεύσεις και μυρωδιές! Με μια γρήγορη ματιά νομίζω πως δεν θα βρω κάτι που να του λείπει! Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου με το finger food! Υπέροχη παρουσίαση!http://myblissfood.blogspot.gr/2014/07/finger-food.htmlΌμορφα και χρήσιμα τα δώρα που επέλεξες κι εύχομαι να κερδίσω γιατί μου αρέσει πολύ και η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική.
    Kathy by anthomeli (kathycallie(at)gmail.com)

    • Reply Χρύσα 28 Οκτωβρίου 2014 at 09:32

      Καλώς ήρθες Κατερίνα! Χαίρομαι πολύ που βρεθήκαμε!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα γλυκά σου λόγια!

    Leave a Reply