Ετοιμάζουμε τον πουρέ μήλου. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τα μήλα μαζί με μισό ποτήρι νερό και το λεμόνι και αφήνουμε να σιγοβράζουν, μέχρι τα μήλα να μαλακώσουν εντελώς, περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε το ραβδομπέντερ και λιώνουμε εντελώς τα βρασμένα μήλα, μέχρι να γίνουν πουρές (εναλλακτικά, μεταφέρουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο μπλέντερ και τα αλέθουμε εκεί).
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το φυστικοβούτυρο, το ταχίνι, το μέλι και τον πουρέ μήλου.
Προσθέτουμε τη βρώμη, τον λιναρόσπορο, τις σταφίδες και το pumpkin spice mix και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μείγμα.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι 20x20 εκατ., το οποίο έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Βάζουμε το ταψάκι στο ψυγείο και αφήνουμε να σταθεροποιηθεί τελείως το μείγμα, ιδανικά όλο το βράδυ.
Όταν έχει σταθεροποιηθεί το μείγμα τελείως, κόβουμε σε 16 μπάρες, τις οποίες διατηρούμε στο ψυγείο, σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2022/10/apple-pb-tahini-oat-bars.html