Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με antipasti
Χρόνος προετοιμασίας
- μερικά κλαράκια φρέσκο δενδρολίβανο
- mini μοτσαρέλες
- τοματίνια
- ελιές πράσινες γεμιστές με πιπεριά
- ελιές μαύρες
- σαλάμι αέρος
- Σε ένα μεγάλο πιάτο ή πιατέλα, τοποθετούμε τα κλαράκια του δενδρολίβανου σχηματίζοντας ένα στεφάνι.
- Βάζουμε πάνω από το δενδρολίβανο εναλλάξ τις mini μοτσαρέλες, τα τοματίνια, τις ελιές και το σαλάμι διπλωμένο στα τέσσερα.
Οι ποσότητες των υλικών και το μέγεθος του πιάτου/της πιατέλας, εξαρτώνται από το πλήθος που θα σερβίρουμε.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2021/12/christmas-finger-food-buffet.html
3.5.3240