Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με antipasti
 
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγείρεματος
Συνολικός χρόνος
 
Συντάκτης:
Υλικά
  • μερικά κλαράκια φρέσκο δενδρολίβανο
  • mini μοτσαρέλες
  • τοματίνια
  • ελιές πράσινες γεμιστές με πιπεριά
  • ελιές μαύρες
  • σαλάμι αέρος
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μεγάλο πιάτο ή πιατέλα, τοποθετούμε τα κλαράκια του δενδρολίβανου σχηματίζοντας ένα στεφάνι.
  2. Βάζουμε πάνω από το δενδρολίβανο εναλλάξ τις mini μοτσαρέλες, τα τοματίνια, τις ελιές και το σαλάμι διπλωμένο στα τέσσερα.
Σημειώσεις
Οι ποσότητες των υλικών και το μέγεθος του πιάτου/της πιατέλας, εξαρτώνται από το πλήθος που θα σερβίρουμε.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2021/12/christmas-finger-food-buffet.html