Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη. Λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε χρησιμοποιώντας τον γάντζο. Αν δεν έχουμε, ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ, ανακατεύουμε στην αρχή με μία κουτάλα και στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να δημιουργηθεί μία ενιαία μαλακή ζύμη.
Τυλίγουμε τη ζύμη σε διάφανη μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
Για τη γέμιση, καθαρίζουμε το κρεμμύδι και τα καρότα και τα τρίβουμε στο multi.
Ρίχνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα καρότα και σωτάρουμε καλά για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε τον κιμά και τον καβουρδίζουμε καλά.
Λιώνουμε την πιπεριά με ένα πιρούνι, και την προσθέτουμε στον κιμά, μαζί με τα υγρά που έχει βγάλει.
Ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας, το θυμάρι, την πάπρικα και το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε ελάχιστο νερό (περίπου μισό ποτήρι/100-120 ml), ανακατεύουμε, και μόλις πάρει μία βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να σιγοβράζει για περίπου 20 λεπτά.
Όταν πιει τα περισσότερα υγρά, αποσύρρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να κρυώσει λίγο.
Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε δυνατή φωτιά.
Μόλις λιώσει, προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις σχηματιστεί μία πάστα, ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα, ανακατεύοντας με σύρμα συνεχώς.
Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω από τη φωτιά, μέχρι να πήξει.
Αποσύρουμε τη μπεσαμέλ από τη φωτιά μόλις πήξει ελαφρώς, θέλουμε να έχει υφή κρέμας, όχι πολύ πηχτής, γιατί θα ψηθεί παραπάνω και στο φούρνο.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο. Αλευρώνουμε ελαφρώς τον πάγκο και ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 2-3 χιλιοστών με τον πλάστη.
Μεταφέρουμε το φύλλο σε μία ταρτιέρα και κόβουμε όση ζύμη περισσεύει.
Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα του τριμμένου ρεγκάτο στον κιμά και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε λίγη από την τριμμένη παρμεζάνα πάνω από την ζύμη, και αδειάζουμε από πάνω τη γέμιση του κιμά.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο ρεγκάτο στη μπεσαμέλ, ανακατεύουμε καλά, και περιχύνουμε τη μπεσαμέλ πάνω από τον κιμά.
Ρίχνουμε από πάνω ομοιόμορφα την υπόλοιπη παρμεζάνα, τοποθετούμε την ταρτιέρα πάνω σε μία λαμαρίνα του φούρνου (για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να ξεχειλίσει η μπεσαμέλ και να πέσει στον πάτο του φούρνου) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Αφήνουμε την ψημένη τάρτα να κρυώσει ελαφρώς πριν την κόψουμε, για να σφίξει λίγο η γέμιση.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2021/03/minced-meat-savoury-pie.html