Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ ή σε ένα μεγάλο μπωλ με μίξερ χειρός, μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά, και στη συνέχεια το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το baking powder και τη σόδα.
Ρίχνουμε εναλλάξ στον κάδο του μίξερ το μείγμα με το αλεύρι και το γάλα καρύδας, προσέχοντας να τελειώσουμε με το αλεύρι.
Προσθέτουμε και το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά μία μακρόστενη φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με ανιστάσεις για περίπου 50 λεπτά. Το κέικ είναι έτοιμο, όταν βάζουμε στο κέντρο του μία οδοντογλυφίδα και αυτή βγαίνει καθαρή.
Αφού ψηθεί το κέικ, το αφήνουμε να κρυώσει τελείως πριν ρίξουμε από πάνω το γλάσο.
Για το γλάσο ανακατεύουμε καλά το γάλα καρύδας και την άχνη ζάχαρη λίγη λίγη.
Ρίχνουμε το γλάσο πάνω στο κέικ, και από πάνω προσθέτουμε το ινδοκάρυδο.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2021/01/lemon-coconut-cake.html