Ετοιμάζουμε τον κιμά για τα κεμπάπ από την προηγούμενη. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ και ζυμώνουμε πολύ καλά, για αρκετή ώρα.
Σκεπάζουμε το μπωλ με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ, ή τουλάχιστον για 5-6 ώρες.
Την επόμενη μέρα, βγάζουμε τον κιμά από το ψυγείο και πλάθουμε μικρά και μακρόστενα σουτζουκάκια.
Τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί, τα λαδώνουμε ελαφρώς και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στη λειτουργία του γκριλ (αν ο φούρνος έχει γκριλ με αέρα, το προτιμάμε), στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά όλα τα υλικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και αφήνουμε να σιγοβράζει για περίπου 20 λεπτά.
Ετοιμάζουμε και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπωλ το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το κύμινο, την πάπρικα και το αλάτι, και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να σερβίρουμε.
Ψήνουμε τις πίτες στο φούρνο ή στην γκριλιέρα για περίπου 5-7 λεπτά.
Συναρμολογούμε το γιαουρτλού. Κόβουμε τις πίτες στα 4, και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο την κάθε μία (τα 4 κομμάτια).
Βάζουμε από πάνω 2-3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, από πάνω 4-5 κεμπάπ, από πάνω 1-2 κουταλιές της σούπας σάλτσα, και γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2020/03/giaourtlou-kebab.html