Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και το αλάτι.
Σε ένα μεγαλύτερο μπωλ, ή στον κάδο του μίξερ, ρίχνουμε το βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) και τα δύο είδη ζάχαρης και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Προσθέτουμε τα αβγά ένα-ένα και τη βανίλια, ανακατεύοντας ενδιαμέσως.
Προσθέτουμε τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε.
Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τα καραμελάκια και ανακατεύουμε καλά με μία σπάτουλα σιλικόνης ή ξύλινη κουτάλα, να μοιραστούν ομοιόμορφα στο μείγμα.
Στρώνουμε 2 λαμαρίνες ή ταψιά του φούρνου με λαδόκολλα και, χρησιμοποιώντας 2 κουτάλια της σούπας, μοιράζουμε τη ζύμη σε μπισκότα (περίπου 2 κ.σ. για κάθε μπισκότο), αφήνοντας κενό μερικά εκατοστά ανάμεσά τους, γιατί απλώνουν στο ψήσιμο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα για περίπου 10 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά μετά το ψήσιμο σε μία σχάρα.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2018/04/chocolate-mm-cookies.html