Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε πρώτα τα υγρά υλικά, και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη σόδα, το baking powder, τα αρώματα.
Κοσκινίζουμε μέσα στο μίγμα το αλεύρι και το ενσωματώνουμε με μία κουτάλα ή μαρίζ.
Στο τέλος, προσθέτουμε τις σταφίδες, αφού τις έχουμε ανακατέψει πρώτα με μια κουταλιά αλεύρι, για να μην καθήσουν στον πάτο του ταψιού.
Αδειάζουμε το μίγμα σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Όπως με κάθε κέικ, θα πρέπει να βάζουμε στο κέντρο του ταψιού ένα μαχαίρι (το προτιμώ από μια οδοντογλυφίδα) και να βγαίνει στεγνό.
Σημειώσεις
Με αυτή τη δοσολογία μπορούμε να βγάλουμε είτε ένα μεγάλο ταψί 28 εκ., είτε δύο μακρόστενες φόρμες του κέικ. Αν δεν θέλουμε να φτιάξουμε τόσο μεγάλη ποσότητα, διαιρούμε τις δόσεις των υλικών στο μισό.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2014/03/orange-raisins-cake.html