Πιπεριές γεμιστές με τυριά
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγείρεματος
Συνολικός χρόνος
Συντάκτης: My Bliss Food
Μερίδες: 10
- 5 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης από βάζο (ή 6 μικρότερες)
- 150 γραμ. τυρί φέτα
- 150 γραμ. ανθότυρο
- 1 αβγό
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη + 1 κ.γ.
- 1 κ.γ. δυόσμο ξερό
- 1 κ.σ. λάδι από το βάζο που ήταν μέσα οι πιπεριές
- πιπέρι
- Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τα τυριά, το αβγό, τις 2 κ.σ. φρυγανιά, τον δυόσμο, το λάδι και το πιπέρι.
- Γεμίζουμε τις πιπεριές προσεκτικά ώστε να μην σχιστούν.
- Τοποθετούμε τις γεμιστές πιπεριές σε ένα μικρό ταψάκι "στριμωγμένες", ώστε να μην χυθεί η γέμιση στο ψήσιμο.
- Πασπαλίζουμε από πάνω το υπόλοιπο 1 κ.γ. τριμμένη φρυγανιά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2018/07/beer-greek-meze-platter.html
3.5.3240