Πιπεριές γεμιστές με τυριά
 
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγείρεματος
Συνολικός χρόνος
 
Συντάκτης:
Μερίδες: 10
Υλικά
  • 5 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης από βάζο (ή 6 μικρότερες)
  • 150 γραμ. τυρί φέτα
  • 150 γραμ. ανθότυρο
  • 1 αβγό
  • 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη + 1 κ.γ.
  • 1 κ.γ. δυόσμο ξερό
  • 1 κ.σ. λάδι από το βάζο που ήταν μέσα οι πιπεριές
  • πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τα τυριά, το αβγό, τις 2 κ.σ. φρυγανιά, τον δυόσμο, το λάδι και το πιπέρι.
  2. Γεμίζουμε τις πιπεριές προσεκτικά ώστε να μην σχιστούν.
  3. Τοποθετούμε τις γεμιστές πιπεριές σε ένα μικρό ταψάκι "στριμωγμένες", ώστε να μην χυθεί η γέμιση στο ψήσιμο.
  4. Πασπαλίζουμε από πάνω το υπόλοιπο 1 κ.γ. τριμμένη φρυγανιά.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2018/07/beer-greek-meze-platter.html