Μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών με πέστο βασιλικού
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγείρεματος
Συνολικός χρόνος
Συντάκτης: My Bliss Food
Μερίδες: 5
- 500 γραμ. κοντά ζυμαρικά (βίδες, κογχυλάκια, πένες, κλπ)
- 100 γραμ. πέστο βασιλικού
- 300 γραμ. τοματίνια
- 250 γραμ. μικρές μοτσαρέλες
- 150 γραμ. ελιές χωρίς κουκούτσια
- 2 κ.σ. κάπαρη
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Στο μεταξύ ετοιμάζουμε το πέστο.
- Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα βαθύ σκεύος.
- Τα αναμειγνύουμε κατευθείαν, όπως είναι ζεστά, με το πέστο.
- Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς.
- Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και ξαρμυρίζουμε την κάπαρη.
- Προσθέτουμε τα τοματίνια, τις ελιές, την κάπαρη και τις μοτσαρέλες και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε τη σαλάτα ζυμαρικών χλιαρή, ή και κρύα, από το ψυγείο.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2018/06/mediterranean-pesto-pasta-salad.html
3.5.3240