Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κυβάκια περίπου 1 κ.εκ.
Ψιλοκόβουμε και τα κρεμμύδια και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί σε μία κατσαρόλα, κατά προτίμηση με αντικολλητικό πάτο.
Ανάβουμε την εστία σε δυνατή φωτιά, και μόλις αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε και αφήνουμε να σιγομαγειρεύεται, προσέχοντας να ανακατεύουμε συχνά.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να λιώσουν τελείως τα μήλα και να έχει την υφή μιας αρκετά πηκτής μαρμελάδας (περίπου 45-50 λεπτά).
Βάζουμε το μείγμα ζεστό σε αποστειρωμένα βάζα, τα οποία κλείνουμε ερμητικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως ώστε να τα αποθηκεύσουμε σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2013/12/apple-raisins-cranberries-chutney.html