Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά και την κουβερτούρα.
Σε ένα άλλα, μεγαλύτερο μπωλ ανακατεύουμε το αβγό, το γιαούρτι, το λάδι καρύδας, τη βανίλια, τη ζάχαρη και τις μπανάνες, τις οποίες έχουμε λιώσει με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τα στερεά υλικά.
Λαδώνουμε καλά μία φόρμα με 12 θήκες για muffins.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Μόλις κρυώσουν τελείως, τα αποθηκεύουμε σε καλά κλειστό σκεύος στο ψυγείο.
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, μπορούμε να τα ζεστάνουμε για λίγα δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμμάτων.
Recipe by Myblissfood.gr at https://www.myblissfood.gr/2017/03/chocolate-banana-yoghurt-muffins.html